7 Comments

 1. horror je teško definirati, od kuda krenuti? jel su horrori samo filmovi sa monstrumima i nečim ubojitim što nije ljudsko? to je meni uglavnom pravi horror. al onda, tu su i slasheri, ljudski ubojica je definitivno u igri (u 99.5% slučajeva). saw i hostel horrori, ljudsko mučenje, torture porn – uber nasilni trileri ili što? itd.. moglo bi se danima diskutirati.

  uz sve do sada viđeno, po traileru, Tall Man spada pod horror ;)

 2. nije horror. jednostavno nema elemenata. (napomena, nisam lud za koljačima i bazenima krvi, više volim atmosferu…) ima napetosti, ima nepoznanicu, čak i dobar twist ali više kao triler. The Girl Next Door je horror, čak i The New Daughter sa Costnerom (to su tzv. light horrori) ali ovaj to, na žalost nema. volio bih da je, stvarno bi, ali džaba… čak se ni moja bolja polovica niti jedanput nije štrecnula, a ta je plašljiva :)
  hvala na pažnji :)

 3. evo i na žutom titlu su napisali:”…koji je više trilerna drama, a puno manje horor kakvog ga se viralnim marketingom želi prikazati.”
  znam da si razočaran, kao i ja, ali šta je – tu je.

 4. Evo iz reviewa jednog sa Fantasie: “Unfortunately, this film will suffer simply due the fact that it is being marketed as a straight up horror movie”

 5. rex 2000 on

  nebi se slozio s tobom ovaj put Horror.Hr naime ovaj film je jeben psiholoski triler s elementom horror-a.Pascal Laugier (Martyrs) je ponovno napravio film vrijedan svake pohvale krenuvsi od atmosfere,radnje,glume,raspleta itd.svaka pohvala obavezno si ga pogledaj ak vec nisi :)

Leave A Reply