HorrorHR vs. San Francisco #1 – melem za kolekcionare

3

horrorhrsf2007.jpg

FilmTV i ja smo prošli tjedan proveli u kišnom San Franciscu. Nakon što smo jedva preživili let (imam već brdo iskustva sa letenjem, ali ovaj put je bilo gadnog propadanja) dolazak u SF obilježili su TV natpisi o nadolazećoj oluji. Oluje baš nismo vidjeli, ali je kiše bilo napretek. Kao i svaki put kad posjetim ju es of ej (nije ju bi to), uživam u nekim blagodatima koje možeš iz Hrvatske gledati samo na eBayu. Ima toga dosta, pa ću podijeliti u serijal postova. Jednu od prvih stvari što smi išli vidjeti bio je poznati Pier 39 gdje se uz svakakve “hrandibene” i ine shopove nalazi i iznimno dobar shop sa filmskim memorabilijama.

Gledajući po shopu, u kojemu smo sa guštom potratili kojih pol sata, nadao sam se da ću naći potpisanu autogram kartu od “genija” poput Casper Van Diena ili Tare Reid, ali na sreću, mojih planiranih tridesetak dolara je ostalo u novčaniku. Baš sam razmišljao dali da tipa šokiram sa upitom poput: “Imate možda autogram od Tare Reid ili pak Roberta Z’Dara?”, ali odlučio sam ostati normalan.

Za one koji imaju pljunuti cca $900 dolara po komadu, mogu se nabaviti ovakva divna kolekcionarska autografirana izdanja.

Za početak nešto što ne spada baš u kategoriju “divno”, ali je cool – Freddy vs Jason – woohoo.

sf2007-rare-2.jpg

Legendarni Jack kao pomahnitali ćaća u Kubrickovog mega djelu “The Shining”.

sf2007-rare-3.jpg

Kako bi rekli posjetitelji horror konvencija, biatch Blair u svom najboljem izdanju:

sf2007-rare-1.jpg

I za kraj, nešto posebno zgodno što bi definitivno volio imati negdje na zidu:

sf2007-rare-4.jpg

Nastavak horror geekomanije slijedi…

Share.

3 Comments

  1. Imam i ja figure Freddy vs. Jason ali sam ih kupio prije negdje 2 godine…dosta dobro izgledaju napravljeno,mogu se skidati maske,Freddyu se može skidati i glava…

Leave A Reply