Foto: Svjetska premijera filma Resident Evil: Osveta u Tokiju

1

Ovoga vikenda održana je svjetska premijera akcijskog 3D spektakla „Resident Evil: Osveta“ u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Milla Jovovich. Glumica je zasjala na crvenom tepihu svjetske premijere održane u Tokiju, a uz nju pojavili su se i drugi glumci te redatelj filma Paul W. S. Anderson.

RE5 TOKYOPremiere 08

Do danas je u svijetu ovaj poznati filmski serijal zaradio preko 700 milijuna dolara, a peti nastavak po redu snimljen je u najmodernijoj 3D tehnologiji. U filmu Resident Evil: Osveta, smrtonosni T-virus Umbrella Corporationa nastavlja harati Zemljom, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti.

RE5 TOKYOPremiere 07

Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja progoniti odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je ikada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo…

RE5 TOKYOPremiere 02

Uz Millu Jovovich u glavnim ulogama u ovom najnovijem nastavku pojavljuju se i Michelle Rodriguez, Sienna Guillroy, Kevin Durand i Oded Fehr. Scenarij za film napisao je ujedno i njegov redatelj Paul W. S. Anderson.

RE5 TOKYOPremiere 03

Film Resident Evil: Osveta pretpremijerno se u IMAX kinu započinje prikazivati u srijedu, 12. rujna dok u svim ostalim kinima širom Hrvatske započinje s kino distribucijom od četvrtka, 13. rujna!

Tekst i fotografije preuzete iz medijskog izvješća distributera Continental Filma.

Share.

1 Comment

  1. ovaj serijal nema ni R od resident evila. sramota šta im uopće dopuštaju da dalje snimaju filmove.

Leave A Reply