Dellamorte Dellamore dobiva nastavak?

5

Ekipa iz Fangoria je u razgovoru sa legendarnim (ili “legendarnim”) Luigi Cozziem saznala o planovima Michele Soavia za snimanje nastavka dilandogovskog filma Dellamorte Dellamore iz 1994. godine.

Kaže Soaviev pajdo Cozzi da Michele piše scenarij za Dellamorte Dellamore 2, koji bi se trebao početi snimati krajem ove ili početkom sljedeće godine. Po informacijama ispada da će Soavi producirati dvojku…

NewImage.jpg

Share.

5 Comments

  1. Ne kaljaju oni ništa. Film nema veze s Dylan Dogom nego samo malo vuče na njega. Bez panike . Netreba laprdati

  2. Superbata on

    Ima veze, jer su ga ukenjali sa američkom verzijom, pa sada hoće ispraviti europskom…mašina. A ima veze jer je scenario prvog dijela radio autor DD-ga…

  3. Tziano Sclavi je napisao knjigu po kojoj je napravljen film,dakle logično je da se pobrinuo i za scenarij..Osim fizičkog izgleda i nekih sitnijih detalja,fabula filma tj. knjige nema nikakve veze sa Dylanom Dogom.Ne znam čemu nastavak,ali dobro zvuči..A i bilo bi zanimljivo ponovno vidjeti Everetta u glavnoj ulozi (moje mišljenje).
    Ne znam zašto ljudi pljuju po Dead of night tj. američkom DD-u par loših recenzija holivudskih glavonja koji strip u životu nisu pročitali.Film još nije izašao-dakle-kritike ostavite nakon šta ga pogledate.

  4. možda nastavak naprave barem gledljivim, jer original mogu djeci u 1.osnovne puštat koliko je “strašan”, “zanimljiv”,”napet”…….

Leave A Reply