Brian Yuzna nam donosi trio 3D horrora

3

Brian Yuzna je faca u žanru. Točka. Ovakve legende mogu raditi 3D horror filmove bazirane na spektakularnim pojavama poput velikog morskog škorpiona. Vijest i pol, taj trodimenzionalni škorpion je po časopisu Variety jedan od filmskih projekata koje će Yuzna najvjerojatnije snimiti preko svoje firme u Indoneziji.

Filmovi o kojima Variety priča:

#1 Amphibious – Sam pojam ogromnog morskog škorpiona mi garantira da ću kupiti ovaj DVD. Yuzna je napisao scenarij i režira film.

#2 Necronauts – Yuzna producira film o izletu u predjele gdje caruje smrt.

#3 Cold Blooded – Richard Stanley, redatelj filmova Dust Devil i Hardware (uf kad se sjetim ovog VHSa) se prima filma o ubojitim Komodo zmajevima.

Jedini kiks u cijeloj priči je taj 3D element, nisam baš imao prilike gledati DVD, VHS ili Laserdisc verzije filmova koji koriste ovu tehnologiju. U kinu je to prilično evoluiralo, ali ne vidim baš morskog škorpiona u Cinestaru.

I za kraj, slika sa ovogdoišnjeg Grossmann Festivala gdje sam upoznao Yuznu i upravo me ovo podsjetilo da imam za nagradnu igru male HorrorHR vizitke potpisane od ove legende. Sjetite me da i tu nagradnu dignem :)

Share.

3 Comments

  1. Problemi sa financiranjem. A i stvar je u tome da su u ona dva teaser trailera bile scene koje su zapravo samo mamac za financijere. Yuzna mi je pričao o scenariju koji ima u glavi i… vrlo je bizaran :)

Leave A Reply