2-Headed Shark Attack (2012)

5

NewImageTuristički brodić sa grupom šabana i sisatih starleta postane jedna od prvih meta monstruozne kreacije – dvoglavog morskog psa. Živina koja je u nekim scenama velika poput katamarana, a u drugoj poput Titanica, pokazuje zadivljujuće sposobnosi sinhroniziranog plivanja i zajedničkog čerečenja bedaka koji im se nađu na putu. The Asylum se vraća sa još jednim korakom dalje u svijetu animal attack filmova.

Film sam još pogledao pred par tjedana, ali zajedno sa još par naslova stoji mi na ajfonu zapisan u Notes aplikaciji – nikako da nađem vremena malo više svog slobodnog dijela dana “potrošiti” na ovaj sajt. Stisao posao, razno razne obaveze, generalno više ni ne gledam ni 20% filmova kao ranije. Ah di su oni dani kada se u mjesec dana uspjelo pogledati po 20-25 filmova. Što je najgore, sada kada bi se trebao bolje baviti time managementom i odabiru nečega posebnog što bi trebao pogledati u taj unikatni slobodan trenutak – ja odaberem nekakvu debilanu poput ove… Ništa novo, sklop ispod moje lubanje prati neke svoje lude impulse.

Nakon napada na spomenuti turistički brodić, preživjeli uspjevaju proplivati do obližnjeg atola i tamo nađu svoju trenutačnu sigurnost. Kada pomisliš da će dvoglavi morski pas izbaciti i nožice i krenuti šepati po atolu, u situaciju ulazi majka priroda, koja stvara niz epskih potresa sa kojima atol malo po malo počne tonuti u ocean. LOL.

Osim klasične glumačke ekipe pune mišića i sisa, u glavnoj ulozi pojavljuje se stanovita Brooke Hogan, plastična kćerka poznatog kečera Hulka. Gluma na razini ovakvog filma, razvoj situacije debilana, pa ovo nije čak ni film za ekipu. Btw ima tu i Carmen Electre, koja začudo još izgleda dobro… Nije otišla koracima Tare Reid i počela se raspadati. Nevjerojatno ali moram na tren pohvaliti jedan dio specijalnih efekata. Naime, scene koje su “snimane” (iliti digitalno stvorene) pod morem izgledaju sasvim dobro, čak mnogo bolje nego u većini animal attack šrotova sa kojima nas bombardiraju. Oni efekti koji se ne zbivaju ispod mora su očajni, užas živi – ili su to radile svije zasebne kompanije ili je netko imao supa-dupa cool filter za ove podvodne scene.

Nextttt….

Share.

5 Comments

 1. Tomislav on

  Jesam ja to blesav ili pola članka nema. Aj, čitam na mobu, valjda je do toga.

  Dakle film… Film je drek. Gluma, priča, logika, efekti… Ma sve, užas. ALI, ako ga gledate s društvom, uživat će te, smijeh zagarantiran!

  Ipak, upitao bi autora članka zašto hvali pobogu efekte?! Pa ti podvodni su valjda i gori! Na raznini sekvenci na ps1, a la Hugo ili TombRaider1! Čak se nisu ni potrudili da ~realno izgledaju.

  Film je šala, ime mu to kaže, tako mu i pristupiti.

 2. “Btw ima tu i Carmen Electre, koja začudo još izgleda dobro… Nije otišla koracima Tare Reid i počela se raspadati” ?!
  Ovo sam morao prokomentirati, posto nisam siguran dal si pogledao zadnja dva filma Tare Reid i nastupe u javnosti. Cura je mrak, komad i pol. Za Carmen neznam, ona mi je tipicna Baywatch ljepotica i “ne stari” kao i one sve.

 3. @elvis: ako si pratio zadnjih par godina sta je radila sa sobom, žena se počela raspadati ;) Makar, vidio sam je pred desetak dana u American Pie Reunion, tamo izgleda sasvim ok.

Leave A Reply